Anslagstavlan

  • Elevröster om Säffle Lärcenter Video inspelad under våren 2014 - Elevröster om Säffle Lärcenter
    Inlagd 7 nov. 2016 02:34 av Anders Magnusson
  • Betyg efter avslutad kurs När du avslutat dina studier hos oss och vill ha en utskrift av dina betyg så måste du fylla i blanketten Begäran om utskrift av betyg som du hitta på denna sidan och lämna in den till Anita Husmo eller Inger Gerdén. Ditt betyg skickas sedan till den adress du angivit så snart som möjligt.
    Inlagd 7 nov. 2016 02:33 av Anders Magnusson
  • Skolinspektionen Nu har skolinspektionens rapport kommit. Den innehåller en mycket positiv helhetsbedömning av Lärcenter. Vi ser inspektionen som ett bra kvitto på att verksamheten utvecklas positivt, men att det också finns några punkter som vi behöver förbättra oss på. Ett stort tack riktas speciellt till alla som deltog under Skolinspektionens besök i höstas. Klicka på länken för att ta del av rapporten.http://siris.skolverket.se/apex/ris.openfile?docID=503557
    Inlagd 4 jan. 2013 06:25 av Anders Magnusson
Visar inlägg 1 - 3 av 5. Visa mer »

Fråga Inger

Fråga Inger GerdénDina frågor som du har till kan du ställa till Inger via vår hemsida och du kommer direkt till frågesidan genom denna länken till fråga Inger.

Säffle Lärcenter


Café Nova

Café Nova är en daglig verksamhet i form av en cafeteria. 
Här kan du köpa smörgåsar, kaffe, te, diverse mumsiga godsaker samt beställa lunch. Lunchen måste beställas före kl. 10:00.
Café Nova har följande öppettider:
Måndag - Torsdag     09.00 - 14.00
Fredag                         09.00 - 13.00
Lördag - Söndag        Stängt