Välkommen till Säffle Lärcenter !

skickad 15 aug. 2013 02:11 av Anders Administratör   [ uppdaterad 24 nov. 2013 23:53 ]

 Under våren inledde vi ett arbete med att förändra och modernisera den studiepedagogiska miljön hos oss och under sommaren har detta arbetet avslutats. Det har bland annat inneburit att vi numera har ett antal laptops som ersatt de flesta stationära datorerna, förbättrat trådlöst nätverk samt en trevligare miljö i den Stora Datasalen.


 Du som önskar tillgång till en laptop kan låna en hos Anders Magnusson, tekniskt ansvarig, och kan sedan välja att jobba med den på en plats som passar. Vill du sitta enskilt kanske “Boken” är en passande sal, men vill ni samarbeta några stycken så kan soffhörnan vara ett trevligt alternativ. Jag hoppas verkligen att du som studerande uppskattar förändringarna och kommer att trivas i Säffle Lärcenters uppfräschade miljö.


 Sedan en kort tid finns Säffle Lärcenter även på Facebook. Kika på oss där och sprid gärna bland dina vänner att man nu kan nå oss också på detta sätt.


 Vi har även beslutat om att förändra vår grafiska profil. Detta märks bland annat genom ett förändrat utseende på hemsidan, studieportalen och broschyrmaterialet. Vår förhoppning är att även denna förändring ska kännas modern och tilltalande.


 Det allra viktigaste för oss är dock inte den fysiska miljön, utan de möjligheter vi vill ge alla studerande att ta sig lite närmare sina egna drömmar. Vi har nu ett års erfarenhet av att jobba i en studieplattform baserad på Googles verktyg och tycker att detta har avsevärt förbättrat förutsättningarna för en god studiesituation.


 Vi strävar dock hela tiden framåt och vill utveckla och förbättra möjligheterna till framgångsrika studier på Lärcenter ytterligare och då är synpunkter från dig som studerande självfallet den viktigaste grunden för detta. Tala gärna om för någon av lärarna eller annan personal om du har idéer eller förslag till förändring och förbättring. Självklart är du också välkommen att framföra detta direkt till mig.


Välkommen till en stimulerande och utvecklande studietid hos oss!
 
Owe Johansson Rektor
 
Owe Johansson, rektor